Terug

Volg Hart van Nederland

OldStars zetten zich in voor zieke Milou (10)

OldStars zetten zich in voor zieke Milou (10)

nieuws

17 mei 2017, 18:28

Meer dan 200 mensen doen woensdag mee aan het OldStars-toernooi in Gestel. De 28 teams willen met dit voetbaltoernooi voor ouderen geld ophalen voor de 10-jarige Milou. Milou is 10 jaar oud en heeft een energiestofwisselingsziekte; een ziekte waarvoor nog altijd geen goed medicijn is. Eén van de deelnemende OldStars, Jan van de Mierde, is een goede familievriend en zamelt al jaren geld voor Milou in. Zo fietst hij ook dit jaar de Mont Ventoux voor haar. Geld voor meer onderzoek naar de ziekte is van levensbelang. De helft van de kinderen van de kinderen die aan deze ziekte lijdt, haalt de tien jaar niet eens; slechts een kwart haalt de 18. Het initiatief van dit toernooi komt van de Eredivisie en het Nationaal Ouderenfonds. Kijk hier voor meer informatie http://www.kijk.nl/video/pJigCbO0SptL?autoplay=0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.