Terug

Volg Hart van Nederland

Noortje van Lith verrast door brief van Mark Rutte

Noortje van Lith verrast door brief van Mark Rutte

Politiek

25 apr 2018, 12:37

Niet iedereen kan zeggen dat 'ie een brief heeft gehad van Minister-president Mark Rutte. Noortje van Lith uit Roosendaal kan dat sinds deze week wel. En hoewel ze hem zelf eerst een brief stuurde, was ze toch verrast toen ze thuiskwam en de envelop zag. Noortje kwam landelijk in het nieuws na haar open brief aan premier Rutte op Facebook. Ze vroeg hiermee aandacht voor de plannen om mensen met een beperking onder het minimumloon te gaan betalen. Daarnaast zouden ze dan ook geen pensioen meer opbouwen. Lees ook: Gehandicapte Noortje niet gerustgesteld na uitleg van staatssecretaris Rutte reageerde al heel kort via Twitter, maar nu is er dus een uitgebreide brief gekomen. Hij schrijft daarin dat er nog een debat komt waar alles besproken wordt.

Lees ook: Noortje overspoeld met reacties na indrukwekkende brief aan Mark Rutte

Noortje hoopt nu dat het plan goed wordt aangepast of helemaal van tafel gaat. Donderdag gaat ze naar Den Haag om het debat bij te wonen. Ze hoopt op een goede afloop voor iedereen met een beperking.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.