Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlands elftal weer terug op eigen bodem, geland op mistig Schiphol

Nederlands elftal weer terug op eigen bodem, geland op mistig Schiphol

nieuws

10 dec 2022, 19:26

Het Nederlands elftal is zaterdag om 18.19 uur geland op Schiphol. Dat gebeurde na een vlucht van ruim zes uur. Eenmaal aangekomen op het mistige vliegveld stapten de spelers en begeleiders in twee bussen die hen naar Hilton Schiphol brachten.

Oranje verloor vrijdagavond in de kwartfinales van het WK in Qatar na strafschoppen van Argentinië. De meeste internationals moeten zich snel weer melden bij hun clubs.

Wangedrag

Op de dag na de verloren kwartfinale werd bekend dat de FIFA een tuchtprocedure is gestart tegen zowel de Argentijnse als de Nederlandse voetbalbond.

De Argentijnen worden beschuldigd van het schenden van artikel 12, dat gaat over wangedrag van spelers en coaches. Ook wordt onderzocht of zij artikel 16 hebben overtreden, dat de orde en veiligheid bij wedstrijden betreft. In het geval van Nederland gaat het alleen om mogelijk wangedrag van spelers en/of coaches.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.