Terug

Volg Hart van Nederland

Wie heeft de mooist verlichte kerststraat van Nederland? Doe mee aan onze verkiezing!

Wie heeft de mooist verlichte kerststraat van Nederland? Doe mee aan onze verkiezing!

nieuws

11 dec 2020, 06:00

In deze donkere dagen waarin we minder mogen dan normaal, willen Nederlanders het toch een beetje gezellig maken. En dat doen we massaler dan ooit met kerstverlichting in de straat. Welke straat heeft de leukste, mooiste kerstversiering?

Doe mee aan de verkiezing voor ‘mooist verlichte kerststraat van Nederland’ en win de grote gouden Hart van Nederland-kerstbal!

Alle winkels zien hun kerstverlichtingen de deur uit vliegen en het versieren van straten in kerstsfeer is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Dus laat ons zien hoe het er bij jou uitziet!

Wat moet je doen

  • Stuur een mail naar (hart@sbs.nl?subject=Mooist verlichte kerststraat inzending).

  • Voeg een video toe, tussen de 30 en 60 seconden lang, zodat je een goed beeld krijgt van de versieringen.

  • Zet contactgegevens erbij: een telefoonnummer en een adres.

De mogelijkheid om je straat in te sturen kan nog tot en met 22 december dus zorg dat je op tijd jouw video instuurt!

Daarna maakt Hart van Nederland een selectie van vijf genomineerden op basis van gezelligheid en creativiteit, en kan iedereen op 24 december stemmen op zijn of haar favoriet. Met het sturen van beeldmateriaal stem je ermee in dat we deze op onze website en in onze tv-uitzending kunnen laten zien.

Foto: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.