Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste 19-jarige zwemmer Zutphen dood gevonden

Vermiste 19-jarige zwemmer Zutphen dood gevonden

112

25 juli 2022, 15:27

Een 19-jarige jongen uit Zutphen is maandagmiddag dood teruggevonden nadat hij was gaan zwemmen in een gracht in de Gelderse stad. Hij verdween onder water en kwam niet meer boven. De politie gaat uit van een "noodlottig ongeval".

De politie meldde rond 13.30 uur dat hulpdiensten op zoek waren naar de zwemmer met een sonarboot en helikopter. Iets na 15.00 uur liet de politie weten dat de jongen uit het water was gehaald, maar dat reanimatie niet meer mocht baten.

Getuigen van het ongeval langs de Louisesingel in het centrum van Zutphen kunnen gebruik maken van slachtofferhulp..

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.