Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaargewonde man gevonden op parkeerplaats in Delft, lag er mogelijk al enige tijd

112

19 dec 2022, 13:51

In Delft is zondagavond een zwaargewonde man aangetroffen. Hij werd rond 21:15 uur op een parkeerplaats op de Rossinilaan gevonden door voorbijgangers. De man was op dat moment bewusteloos.

Hulpverleners zijn direct gestart met reanimeren. Het ambulancepersoneel heeft dit overgenomen toen zij ter plaatsen waren. De gewonde man is uiteindelijk in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Glad door ijzel

De omgeving was enige tijd afgezet door de politie, zodat zij onderzoek konden doen naar de toedracht van het incident. Zondagavond was het spiegelglad door ijzel. Het kan dus goed zijn dat de man is uitgegleden en daarna enige tijd later is ontdekt.

Een woordvoerder van de politie laat aan Regio15 weten de man hopelijk later vandaag in het ziekenhuis te kunnen spreken. Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.