Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaargewonde man (47) uit Helenaveen week na woningoverval overleden

Zwaargewonde man (47) uit Helenaveen week na woningoverval overleden

112

17 juli 2022, 23:04

Een 47-jarige man die een week geleden tijdens een overval in zijn woning in het Brabantse Helenaveen zwaargewond raakte, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie zondag.

De woningoverval aan de Lagebrugweg vond ergens tussen vorige week zondag 19.00 uur en maandag 08.00 uur plaats. De 47-jarige bewoner werd die ochtend zwaargewond in zijn woning aangetroffen. Hij was volgens de politie niet aanspreekbaar en is daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege de omstandigheden gaat de politie uit van een gewelddadige woningoverval.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.