Terug

Volg Hart van Nederland

Zoon verdacht van doodsteken vader in Beek

Zoon verdacht van doodsteken vader in Beek

112

22 dec 2022, 11:27

De 29-jarige man die verdacht wordt van het om het leven brengen van een 69-jarige man in het Limburgse dorp Beek dinsdagavond, is de zoon van het slachtoffer. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris die beslist over het verlengen van zijn voorarrest.

Dinsdagavond werd in een woning aan de Geverikerstraat in Beek (Limburg) een zwaargewonde man gevonden als gevolg van een steekpartij. Reanimatie mocht niet meer baten, het slachtoffer, de bewoner, stierf ter plaatse aan zijn verwondingen. Vlak daarna pakte de politie de zoon van het slachtoffer op.

ANP

Foto: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.