Terug

Volg Hart van Nederland

Politie past zoektocht naar vermiste jongen Terschelling aan

112

5 dec 2022, 23:24

De politie heeft geen gecoördineerde zoektochten meer naar de 12-jarige jongen die vermist wordt sinds een aanvaring tussen een watertaxi en veerboot in oktober in de buurt van Terschelling. Een woordvoerder van de Landelijke Eenheid zegt dat er wel degelijk nog wordt gezocht, maar dat er geen zoektochten worden gestart die alleen op de vermiste jongen gericht zijn.

"Wij willen heel graag de vermiste jongen terugbrengen naar zijn familie, dat is erg belangrijk voor ons", aldus de woordvoerder. "Daarom staken wij de zoektocht niet. De zoektocht ziet er nu anders uit. Wij hopen de jongen nog te vinden."

De zoektocht is sinds twee weken geleden dus wel anders ingericht dan daarvoor. Nu wordt er bij vluchten over het gebied en boottochten die met een andere reden worden ondernomen, ook gezocht naar de jongen. "En we hebben beroepsvaarders ook gevraagd uit te blijven kijken."

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.