Terug

Volg Hart van Nederland

Politie sluit deel A9 af voor zoektocht naar door vuurwerk opgeschrikt hondje Teddy

Politie sluit deel A9 af voor zoektocht naar door vuurwerk opgeschrikt hondje Teddy

112

8 jan 2023, 16:08

Hond Teddy uit Amsterdam-Zuidoost is al sinds 2 januari spoorloos. Het dier nam de pootjes omdat hij schrok van vuurwerk. Zijn baasje spotte hem dit weekend op een wel heel gevaarlijke locatie, maar de gehoopte hereniging blijft uit.

Baasje Peggy reed over de A9 toen ze in de berm haar zwarte vriend zag zitten. "We zijn toen omgedraaid om naar hem toe te gaan en toen we er waren ben ik uitgestapt. Ik heb me toen klein gemaakt, zoals het protocol voorschrijft, en heel voorzichtig naar hem toe gegaan", vertelt ze aan AT5. Maar Teddy ging er als een haas vandoor. "Hij was heel erg bang, zijn instinct nam het over en hij rende bij me weg. Hij herkende dus zelfs mij niet."

Op de snelweg

Teddy werd vervolgens ook gespot door de politie, en wel op de snelweg. Alarmfase 1 dus. Meerdere politiewagens gingen de weg op, een politieheli werd ingezet en knooppunt Holendrecht werd enige tijd afgesloten, maar Teddy is nog niet gevangen.

Mocht iemand Teddy zien, benader hem dan niet zelf maar bel één van de nummers die op de flyer staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.