Terug

Volg Hart van Nederland

Zoekactie in Tilburg naar mogelijk vermist meisje (10) dat in bestelbus stapte

112

23 jan 2023, 21:46

De politie is maandagavond in Tilburg een zoekactie gestart naar een meisje dat mogelijk vermist is. De politie kreeg een melding dat iemand een 9- of 10-jarig meisje in een bus zag stappen. Er is echter niemand als vermist opgegeven.

De man die het meisje in de bus zag stappen, had daar een raar gevoel bij en belde de politie. Agenten zoeken sinds 18.00 uur in de buurt naar een teken van het meisje, die de melder bij naam kende.

"We zoeken in de Bouwmeesterbuurt van Tilburg ouders of mensen die een meisje Liana of Lyana kennen. Ze zou 10 jaar moeten zijn", schrijft de politie op Twitter.

Agenten zoeken in de wijk rondom de Philips Vingboonsstraat:

Zoekactie in Tilburg naar mogelijk vermist meisje (10) dat in bestelbus stapte
0:23
Zoekactie in Tilburg naar mogelijk vermist meisje (10) dat in bestelbus stapte

Blauwe bus

Aan Hart van Nederland vertelt de politie dat er ook wordt gezocht naar camerabeelden waarop te zien is wat er is gebeurd.

Er wordt rekening gehouden met drie scenario's. "De melder heeft het of verkeerd gezien, of het zou kunnen dat ze vrijwillig in het busje is gestapt of ze is niet vrijwillig in het busje gestapt", aldus de politie.

Er is ook een burgernetmelding uitgegaan voor de bus waar het meisje in zou zijn gestapt. Het gaat om een blauwe bestelbus met een wit- en groenkleurig logo. Het logo is in de vorm van gereedschap en er staan letters bij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.