Terug

Volg Hart van Nederland

Zes passagiers misdragen zich in vliegtuig, piloot weigert ze mee te nemen

Zes passagiers misdragen zich in vliegtuig, piloot weigert ze mee te nemen

112

14 jan 2023, 17:02

Zes mensen zijn aangehouden op luchthaven Schiphol omdat ze zich hebben misdragen in een vliegtuig. De piloot van het vliegtuig naar Sevilla weigerde de zes overlastgevers mee te nemen.

Het gebeurt wel vaker dat iemand zich misdraagt in een vliegtuig en er moet worden ingegrepen, maar dat zes personen in een keer uit een vliegtuig worden gezet is opmerkelijk, zegt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee.

Het vliegtuig stond op het punt te vertrekken naar de Spaanse stad Sevilla. De zes passagiers misdroegen zich, wat ze precies deden is onbekend. Omdat de zes het vliegtuig niet wilden verlaten, werd de Koninklijke Marechaussee ingeschakeld. Die hield de passagiers aan. Welke straf de zes krijgen is onduidelijk. De woordvoerder denkt dat het een boete wordt.

Hoe oud de overlastgevers zijn, of het om mannen en vrouwen gaat en met welke luchtvaartmaatschappij ze zouden vliegen, kan een woordvoerder niet zeggen.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.