Terug

Volg Hart van Nederland

Ruzie tussen aannemer en bewoonster ontaardt in schietpartij met twee gewonden

112

9 dec 2022, 13:37

Hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal uitgerukt na een melding van een schietpartij aan de Rodenburgstraat in Rotterdam-Overschie. Een aannemer zou volgens Rijnmond ruzie hebben gehad met een bewoonster van een huis en dat leidde er toe dat twee stratenmakers zijn neergeschoten.

Buren vertellen aan Rijnmond dat de ruzie zou gaan om onbetaalde rekeningen. De bewoonster van een huis waaraan werd verbouwd sloeg de aannemer met een tegel op zijn hoofd. Bloedend liep hij naar zijn werkbus en pakte een wapen.

Twee stratenmakers van een ander bedrijf die ook in de straat aan het werk waren, kwamen volgens Rijnmond de ruzie sussen, maar werden geraakt door de aannemer die op de bewoonster wilde schieten.

Slachtoffers

De twee stratenmakers bloedden volgens buurtbewoners uit hun hoofd en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onbekend hoe zwaar gewond de twee zijn.

Het is volgens Rijnmond onduidelijk of de aannemer met een vuurwapen heeft geschoten of met een bouwgereedschap. De aannemer is met zijn medewerkers gevlucht in zijn klusbus. De politie heeft laten weten dit verhaal te hebben gehoord, maar kan het nog niet bevestigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.