Terug

Volg Hart van Nederland

Zeer grote uitslaande brand in appartementencomplex Eindhoven, gebouw ontruimd

112

4 dec 2022, 21:20

In een appartementencomplex in Eindhoven stonden zondagavond meerdere appartementen in brand. Het gebouw aan het Amandelpark werd vanwege de brand ontruimd. Dat meldt Brandweer Brabant-Zuidoost.

De brandweer werd rond 20:30 uur gealarmeerd. Het gaat om een gebouw met vijf verdiepingen, aldus een woordvoerder van de brandweer tegen Hart van Nederland. De brand was uitslaand en hulpdiensten schaalden op naar GRIP1 om de hulpverlening te coördineren.

Gewonden

De brand was na ongeveer een uur onder controle. Twee personen worden nagekeken door hulpverleners van de ambulance. Mogelijk moeten ze naar het ziekenhuis worden gebracht.

Overige bewoners worden opgevangen in een buurthuis totdat ze terug kunnen naar hun woning. Wat de brand heeft veroorzaakt, is niet bekend.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.