Terug

Volg Hart van Nederland

Woningbrand wordt vrouw in Apeldoorn fataal, politie zet omgeving af

112

11 dec 2022, 22:58

Bij een brand in een woning aan de Josine Reulingstraat in Apeldoorn is een vrouw overleden. Dat meldt de politie zondagavond. Wat er is gebeurd en hoe de brand is ontstaan is onduidelijk.

De brandweer werd rond 21.00 uur gealarmeerd waarna veel hulpdiensten werden ingezet. Naast drie brandweerwagens en meerdere politiewagens kwamen ook twee ambulances ter plaatse.

Toen de brandweer aankwam was de hele woning gevuld met rook. Het lichaam van de vrouw werd gevonden toen brandweerlieden op onderzoek gingen in de woning.

Onderzoek

Volgens een verslaggever, die heeft gesproken met agenten ter plaatse, is het dodelijk slachtoffer een 75-jarige vrouw. Of zij de bewoner is van de woning kan de politie niet bevestigen. Naar de oorzaak van de brand en de dood van de vrouw wordt onderzoek gedaan door de forensische recherche. De omgeving rond de woning is afgezet door de politie.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.