Terug

Volg Hart van Nederland

Woning in Den Haag overvallen door jonge man en vrouw, oudere dame gewond

112

19 dec 2022, 15:48

In Den Haag heeft maandagochtend een woningoverval plaatsgevonden op de Laan van Nieuw-Oost Indie. Volgens een verslaggever is een oudere dame gewond geraakt tijdens het incident.

De politie is met spoed met meerdere eenheden ter plaatse gekomen. Ze droegen zware vesten. Er is een plaats delict gemaakt en momenteel wordt er een buurtonderzoek gedaan.

Ze zijn op zoek naar een donker getinte man en een licht getinte vrouw van beiden rond de twintig jaar. Ze droegen beide zwarte kleding.

Beeld: District 8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.