Terug

Volg Hart van Nederland

Haags huis beschoten, bewoners thuis tijdens kogelregen

112

10 mrt 2022, 07:31

Een woning aan het Eindstede in Den Haag is woensdagavond laat meerdere keren beschoten. De bewoners zaten tijdens de kogelregen thuis televisie te kijken en kwamen met de schrik vrij. Er raakte niemand gewond bij de schietpartij.

Rond 23.00 uur kreeg de politie een melding van de schietpartij in de straat. Buurtbewoners zouden meerdere knallen hebben gehoord en daarna een auto hard hebben zien wegrijden. In de ramen van de woning zitten zeker vier kogelinslagen, drie in het raam en één in de gevel. Ook werden op straat een tiental kogelhulzen gevonden.

Volgens verschillende omwonenden zou er op dinsdagavond ook al twee keer zijn geschoten op het Eindstede. Of de twee schietpartijen mogelijk iets met elkaar te hebben is onduidelijk. De politie heeft in de straat sporenonderzoek gedaan. Waarom de woning beschoten is is nog onbekend. Voor zover bekend zijn er geen verdachten opgepakt.

Beeld: Regio15.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.