Terug

Volg Hart van Nederland

Woning beschoten en mogelijk explosie in Barendrecht

Woning beschoten en mogelijk explosie in Barendrecht

112

26 juli 2022, 08:06

Een huis in Barendrecht is in de nacht van maandag op dinsdag beschoten. Maandagavond was er vermoedelijk ook een explosie bij de woning aan de Avenue Carré en zag de politie een gat in een ruit, aldus een politiewoordvoerder.

Er zijn geen gewonden gevallen. Of de bewoners thuis waren op het moment van de mogelijke explosie en de beschieting in de nacht, kon de woordvoerder niet zeggen.

Aanleiding onbekend

Wat de aanleiding is voor de knallen bij het huis, is niet bekend. "Dat maakt allemaal deel uit van het onderzoek", aldus de politie.

ANP Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.