Terug

Volg Hart van Nederland

Wassenaar geteisterd door dieven die mikken op prijzig type auto

Wassenaar geteisterd door dieven die mikken op prijzig type auto

112

11 jan 2023, 11:56

De politie in Wassenaar waarschuwt inwoners voor autodieven die het gemunt hebben op een bepaald soort auto die kennelijk veel voorkomt in het dorp. Het gaat specifiek om de Toyota RAV4. Een behoorlijk prijzige suv, de goedkoopste uitvoering heeft een nieuwprijs van 44.495 euro.

"De afgelopen maand zien wij een flinke toename van het aantal autodiefstallen", schrijft de politie op Facebook. "Deze diefstallen vinden voornamelijk plaats rondom Wassenaar. Opvallend aan deze diefstallen is, dat het om één specifiek model gaat, namelijk de Toyota RAV4."

Politie geeft tips

De politie geeft ook tips aan bezitters van een dergelijke wagens, om te voorkomen dat ook hun bolides verdwijnen. "Zet uw voertuig in het zicht van een camera. Parkeer op een drukbezochte, goedverlichte en veilige plek. Maak gebruik van een voertuigvolgsysteem. Bouw een alarmsysteem in uw auto en bewaar uw 'keyless entry' ver weg van uw auto."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.