Terug

Volg Hart van Nederland

Wanbetaler rijdt over benen pompbediende heen en gaat ervandoor

Wanbetaler rijdt over benen pompbediende heen en gaat ervandoor

112

9 dec 2022, 11:09

Een medewerker van een tankstation in Groningen is donderdagmiddag overreden door een man die er na het tanken zonder te betalen vandoor is gegaan. De politie is dringend op zoek naar de doorrijder en roept getuigen op zich te melden.

Het incident gebeurde rond 15.45 uur bij het Gulf-tankstation aan de Hoendiep. De verdachte tankt daar eerst zijn auto vol en probeert er daarna zonder te betalen vandoor te gaan. Een medewerker van het tankstation probeert de man nog tegen te houden, maar komt daarbij ten val. De wanbetaler rijdt vervolgens over de benen van de pompbediende heen en gaat er daarna vandoor. Het slachtoffer blijft gewond achter.

Grote impact

Volgens de politie heeft het incident "een grote impact" gehad op het slachtoffer en op mensen die het hebben zien gebeuren. Ze doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Op camerabeelden van het tankstation is in ieder geval het kenteken van de zwarte Renault Megane Scenic te zien, waarin de verdachte ervandoor ging. De politie heeft de bestuurder van de auto nog niet kunnen aanhouden en roept hem op zich te melden.

Daarnaast worden getuigen van het incident en mensen die meer weten over de betrokken auto en/of de bestuurder opgeroepen zich te melden bij de politie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.