Terug

Volg Hart van Nederland

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding 15-jarige jongen

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding 15-jarige jongen

112

8 aug 2023, 11:54

Een agent heeft maandag een waarschuwingsschot gelost tijdens de aanhouding van een 15-jarige Amsterdammer in Zaandam. Dit werd dinsdag door de politie bekendgemaakt. De jongen had een voorwerp bij zich dat leek op een vuurwapen.

Die dag had de politie een melding ontvangen over een groep jongeren met een mogelijk vuurwapen. Toen de politie de jongeman op de Dodonaeusstraat zag, gedroeg hij zich verdacht en probeerde hij een tas uit het zicht van de agenten te houden, zo meldde de politie.

De 15-jarige jongen sloeg vervolgens op de vlucht en probeerde de tas weg te gooien. Na het lossen van een waarschuwingsschot door een agent, staakte de jongen zijn vlucht en kon hij worden aangehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.