Terug

Volg Hart van Nederland

Vuurwerk onder rijdende auto gegooid, auto brandt volledig uit

112

26 dec 2022, 22:51

Op maandagavond is er in Deventer een auto volledig uitgebrand in een parkeergarage. Volgens de eigenaar was de oorzaak van de brand een stuk vuurwerk dat tijdens de rit onder de auto was gegooid.

De eigenaar vertelt dat het stuk vuurwerk vlak voor de rijdende auto op de weg was gegooid en het niet meer kon ontwijken. Toen hij eroverheen reed hoorde hij een harde knal. Nadat hij de auto had geparkeerd, merkte hij direct een vreemde lucht op en begon de auto te roken. Binnen enkele momenten braken de vlammen uit onder de motorkap.

Toen de brandweer arriveerde bij parkeergarage Stadspoort, sloegen de vlammen al uit de motorkap van de auto en was het voertuig niet meer te redden. Tijdens het blussen ontstond er flinke rook, maar naastgelegen appartementen hoefden niet te worden ontruimd. De brandweer had het vuur snel onder controle en er was geen schade aan de omgeving of parkeergarage.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.