Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw overreden door eigen auto in Baarn, slachtoffer naar ziekenhuis

112

22 dec 2022, 16:51

Een vrouw is op een parkeerplaats bij de ingang van het Paardenboos in Baarn overreden door haar eigen auto. Het lijkt erop dat de auto achteruit door het prikkeldraad reed en de vrouw vervolgens aanreed, meldt een correspondent ter plaatse.

Hoe de vrouw precies onder haar eigen auto terechtkwam, is niet duidelijk. Omstanders hoorden ineens hulpgeroep en vonden de vrouw onder haar auto. Rond 13.15 uur snelde de ambulance en een traumahelikopter naar de Amsterdamsestraatweg, waar de vrouw lag. De hulpdiensten hebben het slachtoffer uit haar benarde situatie weten te bevrijden.

Een trauma-arts heeft het slachtoffer in de ambulance behandeld. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met haar is, is niet bekend. De hond die ze uitliet raakte niet gewond bij het ongeluk.

Beeld: Casper Huurdeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.