Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (38) belandt op motorkap bij verkeersruzie in Lith en overlijdt

Vrouw (38) belandt op motorkap bij verkeersruzie in Lith en overlijdt

112

14 juli 2022, 17:28

Een 38-jarige vrouw is afgelopen nacht overleden nadat ze woensdagavond zwaargewond was geraakt bij een verkeersruzie in het Brabantse Lith. Haar 42-jarige partner raakte bij het incident lichtgewond. De politie heeft een 69-jarige vrouw uit Oss aangehouden.

De vrouw uit Oss reed woensdag rond 19.00 uur op de Kerkstraat in Lith toen ze met haar auto tegen een geparkeerde wagen botste. De lichte aanrijding zorgde voor wat blikschade. Daarop kregen de automobiliste en de twee eigenaren van de geraakte wagen ruzie met elkaar.

Meegesleurd en op motorkap

De woordenwisseling liep vervolgens uit de hand, meldt de politie donderdag. De bestuurster reed op een gegeven moment weg en sleurde daarbij de man mee. Zijn vrouw belandde op de motorkap en raakte zwaargewond. Het slachtoffer werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis en bezweek daar later aan haar verwondingen.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het fatale incident. Daarbij wordt ook gekeken naar de rol die de partner van de overleden vrouw had in de verkeersruzie. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Bart Meesters/Thomas

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.