Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (26) omgekomen bij ongeval op N35 bij Nijverdal

Vrouw (26) omgekomen bij ongeval op N35 bij Nijverdal

112

18 dec 2022, 21:07

Bij een eenzijdig ernstig verkeersongeval op de N35 bij het Overijsselse Nijverdal is een 26-jarige vrouw om het leven gekomen, dat meldt de politie zondagavond. Het is niet duidelijk of het ongeval kwam door de gladheid die zondagavond het land parten speelt. "Over de toedracht valt nog niets te zeggen", meldt de politie op Twitter. De politie doet onderzoek.

Volgens een correspondent ter plaatse zou het voertuig over de weg hebben geslingerd, vermoedelijk door de gladheid, en een hele rits aan metalen paaltjes uit de grond hebben gereden.

Code oranje

In het hele land geldt zondagavond en -nacht code oranje vanwege gladheid door ijzel. De ijzel ontstaat door buien die vanaf het einde van de middag vanuit het zuidwesten Nederland binnentrekken en zich over het land verspreiden. De weerswaarschuwingen gelden tot zondagnacht 02.00 uur. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op niet de weg op te gaan.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.