Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw klimt meters omhoog in reuzenrad op Amsterdams Winterparadijs

112

24 dec 2022, 14:29

Op het Amsterdams Winterparadijs is een vrouw in de nacht van vrijdag op zaterdag in het reuzenrad geklommen. Op beelden is te zien dat ze meters omhoog is geklommen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt aan Hart van Nederland dat er rond 2:00 uur een incident heeft plaatsgevonden op het evenement in Amsterdam. Hulpdiensten hebben vanaf de grond geprobeerd om op de vrouw in te praten zodat ze zelf naar beneden kwam.

Ze is volgens de woordvoerder vervolgens blijven zitten, waarna een speciaal team de lucht in ging om haar in veiligheid te brengen. De vrouw is overgedragen aan een medisch team. Ze zou in verwarde toestand naar boven zijn geklommen.

Amsterdams Winterparadijs

Het Amsterdams Winterparadijs duurt nog tot en met 1 januari en wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Er zijn verschillende activiteiten te beleven, zoals schaatsen en glijden in sneeuw. Ook treden verschillende artiesten op.

Beeld: VLN Nieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.