Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw gewond bij verwoestende woningbrand, kat dood en meerdere huisdieren zoek

112

9 dec 2022, 18:21

Bij een brand in een woning aan de Monseigneur van Schaikstraat in Den Bosch is een vrouw, de bewoonster, gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht. Een kat heeft de brand niet overleefd.

Ook zijn nog één of meerdere huisdieren vermist en een hond is ter plaatse behandeld omdat het dier rook heeft ingeademd, meldt een woordvoerder van de politie aan Hart van Nederland.

De brand is ontstaan door een kachel in de woonkamer en sloeg daarna razendsnel om zich heen. In het huis verblijven behalve de bewoonster ook haar dochter en diens gezin, op het moment dat de brand ontstond waren alleen de hoofdbewoonster en haar kleinzoon aanwezig. De kleinzoon raakte niet gewond.

Woningen onbewoonbaar

Door de brand raakten ook de naastgelegen woningen flink beschadigd: die zijn voor nu onbewoonbaar verklaard.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.