Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (53) omgekomen en zes gewonden door ongeval op A58

Vrouw (53) omgekomen en zes gewonden door ongeval op A58

112

26 juni 2022, 10:12

Door een ongeluk op de A58 bij Chaam (Noord-Brabant) is in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw (53) uit Den Haag om het leven gekomen en zijn zes mensen gewond geraakt. Een achteropkomende auto reed op de auto met de zeven inzittenden in, zo meldt de politie zondag, waarna de auto tegen een vangrail botste en op zijn kant terechtkwam. Een tweede voertuig heeft vervolgens de auto geraakt.

Omstanders zijn direct gestopt om hulp te verlenen. Zes inzittenden, vier vrouwen, een man en een kind, zijn naar een ziekenhuis gebracht. De 53-jarige vrouw stierf ter plekke.

Politie doet onderzoek

Twee andere voertuigen die moesten uitwijken hebben schade opgelopen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.