Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (24) gaat volledig door het lint in wachtrij Walibi, schopt tiener (18) in elkaar

Vrouw (24) gaat volledig door het lint in wachtrij Walibi, schopt tiener (18) in elkaar

112

27 okt 2022, 12:03

Een 24-jarige vrouw uit Apeldoorn is vrijdag aangehouden vanwege een zware mishandeling bij een achtbaan in Walibi Holland. Tijdens de Halloween Fright Nights ging de vrouw volledig door het lint tegen een andere bezoekster, een 18-jarige vrouw.

De twee stonden volgens Looopings.nl in de wachtrij voor de achtbaan Lost Gravity toen de 24-jarige vrouw werd gevraagd wat afstand te houden. Volgens een getuige zou ze onder invloed van verdovende middelen zijn geweest.

Flinke verwondingen

Daarop begon de Apeldoornse de tiener te schoppen en te slaan en dreigde ze haar zelfs op het achtbaanspoor te gooien. Medewerkers van het attractiepark probeerden de situatie nog te bedaren, maar wisten niet te voorkomen dat het slachtoffer flinke verwondingen opliep. De 18-jarige vrouw uit Heerhugowaard raakte gewond aan haar gezicht en nek, meldt de nieuwssite over attractieparken.

Met behulp van beveiligers en politie kon de 24-jarige vrouw uiteindelijk worden ingerekend. De politie kan donderdag nog geen update geven over de verdere afhandeling van de zaak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.