Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen vliegt onder luifel van tankstation langs A59 in brand

112

14 dec 2022, 12:49

Bij een tankstation langs de A59 is woensdagochtend brand uitgebroken in een vrachtwagen. Van de vrachtwagen is weinig meer over. Bij het tankstation in Den Hout is inmiddels de brand onder controle maar de brand/rookschade aan de luifel is groot.

De witte vrachtwagen vloog in brand onder de luifel van een tankstation en van het voertuig is nog maar weinig over. De schade aan het tankstation is ook groot. Rijkswaterstaat laat weten dat er een berger onderweg is om het wrak weg te slepen.

Files

Rond acht uur woensdagochtend breekt de brand uit. De vrachtwagen was geladen met piepschuim isolatiemateriaal. De snelweg rond het tankstation is vanochtend in beide richtingen tijdelijk dicht geweest. Hierdoor ontstond een files.

Bij de brand raakte niemand gewond. De brand was onder controle voordat het nog meer schade kon aanrichten. Inmiddels is de brand onder de controle. De brandweer is nog wel bezig met nabluswerkzaamheden.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.