Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen in Amersfoort verliest lading: weg bezaaid met stenen

112

18 juni 2022, 15:41

Dikke pech voor een chauffeur zaterdagmiddag op de Ringweg Koppel in Amersfoort. Terwijl de bestuurder onderweg was met een dieplader, verloor deze tijdens het rijden honderden stenen. Door de keien op de weg ontstond er een flinke file.

Hoe de stenen uit de wagen zijn gevallen, is niet duidelijk. De chauffeur kwam er pas achter toen mensen naar hem zwaaiden en hem wezen op de verloren lading.

Helpende handjes

Omstanders hebben de chauffeur geholpen om de meeste stenen terug te gooien in de bak. Voor de laatste lading stenen kwam uiteindelijk ook de brandweer in actie.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.