Terug

Volg Hart van Nederland

Man gewond op A67 na pech met auto

Man gewond op A67 na pech met auto

112

13 juni 2022, 08:13

Een 76-jarige man uit Weert is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt toen hij met zijn auto strandde langs de A67 bij Geldrop. Hij ging vanaf de vluchtstrook op zoek naar hulp, maar werd onwel en viel. De politie meldde in eerste instantie dat de man door een vrachtwagen was aangereden en zwaargewond raakte, maar komt daar maandagmiddag op terug.

Een getuige zei tegen de politie dat de vrachtwagenchauffeur na de aanrijding doorreed. De politie stelt nu echter dat de getuige "de situatie niet helemaal correct" inschatte. De agenten ter plaatse gingen door de verklaring en de situatie ter plekke uit van een aanrijding, verklaart de politie.

Ook de verwondingen van de man zijn minder ernstig dan eerst gedacht. Er werd eerst gemeld dat hij zwaargewond was, maar nu blijkt dat hij aan de val wonden op zijn handen en gezicht heeft overgehouden. De politie doet geen verder onderzoek meer naar het ongeval.

Beeld: SQ Vision

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.