Terug

Volg Hart van Nederland

Vier tieners vast om steekpartij Oost-Souburg, jongen (17) zwaargewond

112

2 juli 2022, 10:46

Vier Zeeuwse tieners zijn aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident in Oost-Souburg (gemeente Vlissingen), in de nacht van vrijdag op zaterdag. Daarbij is een 17-jarige jongen uit dat dorp zwaargewond geraakt.

De melding kwam kort na middernacht binnen. Het slachtoffer lag op het parkeerterrein bij een supermarkt aan het Oranjeplein. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van de verwondingen en het motief voor de steekpartij kan een politiewoordvoerder niets zeggen.

Verdachte zijn meerdere tieners

De verdachten zijn een 14-jarig meisje uit Middelburg, een meisje van 16 uit Vlissingen en twee jongens van 15 en 16 uit Vlissingen.

De meisjes werden aanvankelijk gezien als getuigen, maar gaandeweg rees er verdenking van betrokkenheid en zijn ze aangehouden. De jongens waren ervandoor gegaan en werden zaterdagochtend gearresteerd.

Ook steekpartij in Den Haag

Ook in Den Haag raakte een man zwaargewond bij een steekpartij. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd het slachtoffer belaagd in een woning aan de Erasmusweg en werd hij neergestoken. Naast twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plaatse.

De man raakte dusdanig gewond dat de hulpdiensten hem in doeken naar beneden hebben getild en hem in de ambulance hebben gelegd. Hij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding voor het incident is niet bekend.

Zwaargewonde bij steekpartij Den Haag
0:37
Zwaargewonde bij steekpartij Den Haag

Beeld: Provicom/ Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.