Terug

Volg Hart van Nederland

Vier personen nagekeken na uitslaande woningbrand Woerden

112

4 mrt 2022, 09:07

Een uitslaande woningbrand in Woerden heeft de hulpdiensten in de nacht van donderdag op vrijdag druk beziggehouden. Rond 23.30 uur brak de brand uit op de zolderverdieping van een pand aan de Rijnkade. Een aantal omliggende woningen moest worden ontruimd.

Vier personen moesten worden nagekeken omdat ze rook hebben ingeademd, maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis. Even was er nog de vrees dat de brand zou overslaan naar de omliggende woningen, maar dat heeft de brandweer weten te voorkomen. Rond 02.00 uur was het vuur onder controle.

De bewoners van de getroffen woning kunnen niet terug vanwege de schade en hebben elders onderdak aangeboden gekregen. De geëvacueerde mensen uit de omliggende huizen kunnen wel terug. ANP

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.