Terug

Volg Hart van Nederland

Vier kinderen vermist in Zwolle, vermoedelijk meegenomen door moeder naar buitenland

Vier kinderen vermist in Zwolle, vermoedelijk meegenomen door moeder naar buitenland

112

15 jan 2023, 16:53

Vier kinderen tussen de 7 en 15 jaar oud uit Zwolle worden vermist. Vermoedelijk zijn de kinderen meegenomen door hun moeder. Zowel kinderen als moeder staan, mede door het vermoeden van vertrek naar het buitenland, internationaal gesignaleerd.

Ook opsporingsdiensten in het buitenland zijn daarom alert op het gezin. De politie heeft geen Burgernet-melding of Amber Alert verstuurd. Waarom is onbekend. Duidelijk is wel dat Amber Alerts alleen worden ingezet als er sprake is van acuut gevaar.

"We zetten alles op alles om hen te vinden", laat de politie van Zwolle aan Hart van Nederland weten. "Gezien het feit dat dit alles zich afspeelt in de relationele sfeer en we de privacy van deze kinderen zo min mogelijk willen schaden, zijn we vooralsnog terughoudend."

Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.