Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: Lachgasgebruikster haalt wilde capriolen uit tijdens politieachtervolging

VIDEO: Lachgasgebruikster haalt wilde capriolen uit tijdens politieachtervolging

112

14 apr 2022, 12:43

Toen de politie haar op heterdaad betrapte terwijl ze in de auto lachgas gebruikte, zag deze vrouw nog maar één uitweg: gas erop. Ze ging er meteen vandoor, waarop de politie de achtervolging inzette. Tot hun verbazing zagen ze dat de vrouw tijdens het rijden nog steeds een ballon aan haar mond had.

Op Instagram deelt de politie Utrecht Noord de beelden van de wilde achtervolging, die plaatsvond op 23 maart. "Het moge duidelijk zijn, dat het een wonder is dat er geen slachtoffers gevallen zijn bij deze bizarre dollemansrit!"

Op de video is te zien hoe de vrouw hard en roekeloos rijdt. Zelfs na een aanrijding op een kruispunt is de vrouw niet te stoppen. Ze rijdt regelmatig spook, raast over busbanen en fietspaden en knalt dwars door bermen. Alles om aan de politie te ontkomen. Uiteindelijk kan een tweede politie-eenheid haar insluiten en wordt ze opgepakt.

Beeld: Instagram/politie_utrechtnoord

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.