Terug

Volg Hart van Nederland

Verwarde vrouw steekt beveiliger ziekenhuis Enschede in zijn been

Verwarde vrouw steekt beveiliger ziekenhuis Enschede in zijn been

112

12 juli 2022, 10:52

Een 43-jarige beveiliger van het MST-ziekenhuis in Enschede is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt toen een mogelijk verwarde vrouw hem in zijn been stak. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis waar hij voor werkte.

Het ging mis rond 00.45 uur. De vrouw zat in de spoedpost van het ziekenhuis binnen toen zij, na een tijdje, in verwarde toestand het ziekenhuis is uitgerend. De beveiliger is haar achterna gerend.

Overmeesteren

Op de kruising Koningsplein met de Beltstraat kon hij de vrouw inhalen. Wat de beveiliger niet wist was dat de vrouw een mes bij zich had. Hiermee stak zij het slachtoffer in zijn been. De gewonde beveiliger kon samen met toegesnelde politieagenten de vrouw overmeesteren.

De politie heeft de vrouw aan kunnen houden en het mes is in beslaggenomen. De vrouw is overgebracht naar het cellencomplex in Borne voor verder onderzoek. De beveiliger heeft aangifte gedaan tegen de vrouw.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.