Terug

Volg Hart van Nederland

Verongelukte Sanne (26) in besloten kring begraven in Heeze

112

28 okt 2022, 13:59

In Heeze was vrijdag de besloten uitvaart van de 26-jarige Sanne, de begeleidster van het 10-jarige gehandicapte meisje Hebe. Ze kwamen vorige week samen om het leven na wat de politie als een noodlottig ongeval beschouwt. Na dagenlang vermist te zijn geweest werden ze in het water gevonden bij Den Bosch. Ze waren op weg naar Vught vanuit Raamsdonksveer. De gesloten afscheidsbijeenkomst was op de natuurbegraafplaats Schoorsveld, schrijft Omroep Brabant. In de herfstzon, omringd door herfstbladeren en bloemen, staat de kist. Daarachter een foto van de vrouw die velen na vorige week goed zullen herkennen.

Vermissing Hebe en Sanne

Hebe werd sinds maandag 17 oktober vermist, nadat zij met haar begeleidster Sanne was vertrokken uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant). Dinsdagochtend 18 oktober werd een amber alert uitgegeven voor Hebe.

Sanne had Hebe opgehaald bij een dagcentrum en zou vanaf daar in een zwarte Kia Picanto naar Vught rijden. Daar kwamen ze echter nooit aan. Na een dagenlange zoektocht werden zij woensdag 19 oktober levenloos gevonden in het water bij knooppunt Empel (A59/A2) bij Den Bosch.

Hebehuis

Bij het speciale Hebehuis in Vught, waar het meisje woonde, kunnen nog steeds bloemen neergelegd worden, zei een woordvoerster van de familie eerder. De ouders van Hebe hadden het Hebehuis opgericht vanwege de ingewikkelde zorgvraag van hun gehandicapte dochter. De familie van Sanne staat vrijdag geen media te woord na de begrafenis.

Voor de uitvaart van Hebe, die donderdagmiddag was, was een inzamelingsactie gehouden door vrienden van de ouders van het meisje. De ouders zijn zzp'ers en voorlopig niet in staat te werken, stond bij een bericht bij de inzamelingspagina. Er werd in totaal binnen een dag 48.917 euro opgehaald. Het streefbedrag was 50.000 euro.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.