Terug

Volg Hart van Nederland

Vermoorde man in Limburgse Buchten is bekende Servische zanger

Vermoorde man in Limburgse Buchten is bekende Servische zanger

112

13 juni 2022, 21:24

De man die vorige week donderdag werd doodgeschoten in het Limburgse dorp Buchten, blijkt de bekende 43-jarige Servische volkszanger Enver Kolsji, ook bekend als Miki Kolašinac. Dat kwam naar voren tijdens de uitzending van het tv-programma Opsporing NL maandagavond.

De man werd donderdagavond door een voorbijganger dood gevonden bij een garagebox van een appartementencomplex aan de Catharinahof in Buchten, waar hij woonde.

Volgens de politie woonde de man sinds drie jaar in Nederland, evenals zijn vier kinderen. Daarvoor woonde hij in Oostenrijk en Duitsland. In Servië is een vijfde kind op komst.

Camerabeelden

De politie denkt dat de man ergens tussen 14.00 en 15.00 uur met zijn grijze Mercedes thuis is gekomen. Hij parkeerde de auto in zijn garagebox, om vervolgens met de fiets naar een bakker te gaan. Vlak voor 16.00 uur rekende hij daar af, maakte nog een praatje met iemand en ging daarna naar huis. Kort daarop werd hij volgens de politie neergeschoten.

De politie vraagt mensen die over camerabeelden beschikken van de route waarover hij gefietst is tussen 06.00 en 18.00 uur, die ter beschikking te stellen. Ook zoekt de politie een belangrijke getuige die gezien werd bij de parkeervakken waar geschoten werd. Mogelijk is deze man getuige geweest van het schietincident of van wat daaraan voorafging. Om zijn identiteit te achterhalen is een compositietekening van hem gemaakt.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.