Terug

Volg Hart van Nederland

Vergeet niet te krabben: bestuurder op de bon geslingerd vanwege bevroren voorruit

Vergeet niet te krabben: bestuurder op de bon geslingerd vanwege bevroren voorruit

112

8 feb 2023, 20:57

Het niet goed schoonmaken van de autovoorruit kan je een geldboete van 250 euro opleveren. Dat maakte een bestuurder in Noord-Holland woensdagochtend mee.

Politieagent Roelof Kleine Deters deelde een foto van een voertuig dat hij woensdag van de weg haalde. De bestuurder had de voorruit niet echt goed schoongemaakt, is te zien op de foto die de agent deelde op Twitter.

Zo zag de voorruit eruit:

De bestuurder werd aangesproken op het niet goed schoonmaken van de voorruit en het rijden met beperkt zicht. Hij kreeg een proces-verbaal.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: volgens Weer.nl gaat het komende nacht en de nacht van donderdag op vrijdag weer meerdere graden vriezen. Dat wordt dus krabben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.