Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte aangehouden in Assen na zware mishandeling man (68) die hondje uitliet

Verdachte aangehouden in Assen na zware mishandeling man (68) die hondje uitliet

112

4 dec 2022, 14:47

Een 68-jarige man uit Assen was zaterdagochtend nietsvermoedend zijn hond aan het uitlaten toen hij plots werd aangevlogen door een agressieve man met een mes. Het slachtoffer werd vervolgens naar de grond gewerkt en geschopt en geslagen.

Het slachtoffer hoorde tijdens de wandeling glasgerinkel en geschreeuw in de Talmastraat en ging poolshoogte nemen. Dat kwam hem duur te staan. Het lawaai werd veroorzaakt door een 36-jarige man zonder woon- of verblijfplaats. Hij had al een ruit van een huis en van een auto vernield en toen hij de 68-jarige man spotte, vloog hij op hem af en mishandelde hem. Daarna nam de verdachte de benen.

Slachtoffer geopereerd

Het slachtoffer werd geholpen door toegesnelde agenten, die daarna op zoek gingen naar de verdachte. Onder meer een politiehelikopter werd ingezet bij de zoektocht. De verdachte werd uiteindelijk aangehouden in een woning aan de Van Swinderenhof. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is geopereerd.

Getuigenoproep

Op de locatie van de mishandeling is door de Forensische Opsporing onderzoek gedaan en er zijn getuigen gehoord. In het kader van het onderzoek roept de politie getuigen op zich vooral te melden en ook camerabeelden van de omgeving zijn meer dan welkom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.