Terug

Volg Hart van Nederland

Vader en zoon (8) op motorscooter zwaargewond na zware botsing in Wateringen

Vader en zoon (8) op motorscooter zwaargewond na zware botsing in Wateringen

112

9 dec 2022, 22:37

Een bestuurder van een motorscooter en zijn achtjarige zoon, die ook op de scooter zat, zijn in Wateringen zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto. Vader en zoon zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond plaats op bedrijventerrein Zwethoven, meldt een correspondent ter plaatse. Op de kruising Klopperman met de Linnewever ging het mis en klapten de motorscooter en de auto op elkaar.

Op straat behandeld

De twee slachtoffers zijn op straat behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk: de Forensische Opsporing Verkeer (FOV) doet onderzoek.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.