Terug

Volg Hart van Nederland

Utrechtse agenten trakteren afval dumpende aso's op hun eigen troep

Utrechtse agenten trakteren afval dumpende aso's op hun eigen troep

112

21 dec 2022, 10:53

Oplettende agenten in Utrecht hebben twee mensen op de bon weten te slingeren die troep vanuit een rijdende auto op straat gooiden. Het duo was naar een fastfoodrestaurant gereden en waren al rijdend hun maaltijd aan het nuttigen. Toen agenten zagen dat ze de verpakkingen van het restaurant uit het voertuig werden gegooid besloten ze de overtreders te trakteren op hun eigen afval en een prent als toetje.

De onopvallende dienders wisten de auto aan de kant te zetten om de bestuurder en bijrijder te identificeren. "Toen we de auto aan de kant hadden gezet, haalden we het afval uit de berm en van de weg op. We hebben de bestuurder en de bijrijder geconfronteerd met dit asociale gedrag en beloonden hen met een prijs. Ze kregen het afval weer netjes terug", valt er te lezen in het bericht op Instagram.

Zowel de bestuurder als de bijrijder hebben een boete gekregen van 150 euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.