Terug

Volg Hart van Nederland

Twee Nederlanders omgekomen door ongeluk in Frankrijk

Twee Nederlanders omgekomen door ongeluk in Frankrijk

112

22 juli 2022, 19:08

Een 65-jarige en een 71-jarige vrouw zijn omgekomen door een auto-ongeluk in Zuid-Frankrijk. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken na berichtgeving door Franse media.

De botsing vond donderdag plaats aan het eind van de middag in La Bastide-Pradines, ten noordwesten van Montpellier. De vrouwen zijn afkomstig uit Amsterdam en Rotterdam. Een derde inzittende raakte zwaargewond. Het zou gaan om een 54-jarig persoon.

Het voertuig van de Nederlanders botste frontaal op een andere auto, met daarin twee vrouwen en twee kinderen. Zij liepen allen verwondingen op. Een kind van 10 is per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken gaat ervan uit dat onder de gewonden geen Nederlanders zijn.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.