Terug

Volg Hart van Nederland

Politiemacht schiet bij wilde achtervolging op A4, twee mannen op snelweg aangehouden

112

11 dec 2022, 16:20

Twee mannen zijn zondag na een achtervolging op een afrit van de A4 bij het Zuid-Hollandse Den Hoorn opgepakt op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. Het slachtoffer, een vrouw, zou in haar woning aan de Allard Piersonstraat in Rotterdam zijn bedreigd.

Een verslaggever ter plaatse spreekt van een wilde achtervolging waarbij veel politiewagens werden ingezet en ze zelfs hulp kregen van een politiehelikopter. De kleine politiemacht zette een achtervolging in die onder meer via de A13 en vervolgens de A4 liep. Om de mannen op te pakken is door de politie een waarschuwingsschot afgevuurd, waarna de auto op een afrit stopte.

Bij de aanhouding werd volgens de verslaggever de 'Benadering Techniek Gevaarlijke Verdachten' ingezet, waarbij de inzittenden uit de auto werden gepraat. De mannen moesten op de afrit op hun knieën zitten met de handen omhoog. Daarna zijn de beide verdachten in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau.

Een woordvoerder van de politie kan verder nog geen details verstrekken over de aangehouden personen. Het vuurwapen is aangetroffen.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.