Terug

Volg Hart van Nederland

Twee kinderen pakken auto en raken gewond bij crash tegen boom

112

25 jan 2023, 16:50

Twee jonge kinderen zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een auto-ongeluk in het Noord-Hollandse Vijfhuizen. Bijzonder detail: de twee kinderen waren de enige inzittenden van het voertuig. Het duo was de auto ingestapt en ging ervandoor. Heel ver kwamen ze niet.

Het ongeluk gebeurde op het Terreplein. De jeugdige bestuurder zag een boom over het hoofd en knalde er frontaal op. De boom werd helemaal omver gereden voordat de wagen tot stilstand kwam.

Naar het ziekenhuis

Zowel de minderjarige bestuurder als de minderjarige bijrijder raakten bij het ongeval gewond. Twee ambulances kwamen ter plaatse voor de eerste hulp. Na de eerste zorg zijn beide naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. De beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Volgens omstanders zou de minderjarige bestuurder 12 jaar zijn geweest maar een voorlichter van de politie wist alleen te vertellen dat beide minderjarig waren. Het is ook niet bekend of de auto van een van de ouders of verzorgers van de jongens was.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.