Terug

Volg Hart van Nederland

Man (34) overleden bij zeer ernstig ongeval in Eelde

112

2 juni 2022, 12:21

Een 34-jarige man uit het Drentse Eelde is donderdag overleden bij een ernstig ongeval in die plaats. De man reed met een busje frontaal op een tegemoetkomende auto. De bestuurder van die auto raakte gewond.

Het ongeval gebeurde op de Burgemeester J.G. Legroweg. Hulpdiensten kwamen na het ongeluk massaal ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De bestuurder van de auto waar het busje op klapte is met verwondingen aan het been naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk raakte ook een derde auto beschadigd.

De toedracht van het ongeluk is nog onbekend. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De weg was na het ongeluk enige tijd dicht.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.