Terug

Volg Hart van Nederland

Twee fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht na crash

112

30 juli 2022, 08:34

Twee fietsers zijn zaterdagochtend ernstig gewond geraakt door een aanrijding in Eindhoven. Ze werden aangereden door een automobilist die daarna crashte en is gevlucht.

Het gaat om een man en vrouw van allebei 30 jaar uit Eindhoven. De man is zwaargewond en naar een specialistisch ziekenhuis gebracht wegens ernstig letsel. De vrouw ligt met lichte verwondingen in het ziekenhuis. De botsing gebeurde op de kruising van de Sint Lambertusstraat en de Mecklenburgstraat. "De weg is dichtgezet, het onderzoek duurt nog wel even", aldus de woordvoerster.

Crash

De bestuurder van de auto ging er na de aanrijding vandoor, maar crashte snel daarna. Hij is daarna op de vlucht geslagen. "We zijn nu dus nog op zoek naar de bestuurder", zegt een woordvoerster van de politie tegen het ANP. "Er is een Burgernetmelding verspreid. De verdachte is een getinte man van 22 jaar met donkere krullen. Hij droeg zwarte kleding en hij is gevlucht in de richting van de Anna van Engelandstraat. Hij is zelf mogelijk ook gewond."

'Harde klap'

Buurtbewoners hoorden rond 04.30 uur vanochtend een harde klap. Een jongetje zegt tegen Hart van Nederland dat hij erg schrok. "Ik ging naar het raam en zag een auto die rookte en een beetje in brand stond. Ik hoorde een knal en veel politie daarna. Vanochtend ging ik het nieuws kijken en zag ik dat er fietsers waren aangereden, toen schrok ik wel. Mijn mama hoorde vannacht mensen huilen en is naar buiten gegaan, ik ben bij het raam gebleven. Ik vond het eng."

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.