Terug

Volg Hart van Nederland

Man (53) en vrouw (58) omgekomen bij ernstig ongeluk met meerdere voertuigen op N305 bij Biddinghuizen

112

18 okt 2022, 07:30

Bij een aanrijding met vier voertuigen op de N305 bij Biddinghuizen zijn dinsdagochtend een 53-jarige man en een 58-jarige vrouw om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur en hulpdiensten waren snel aanwezig. Direct na het ongeluk werd de Biddingringweg tussen de Gooiseweg en Drontenweg afgesloten voor de hulpverlening. Al snel werd duidelijk dat twee inzittenden het ongeluk niet hebben overleefd.

Het gaat om de 58-jarige bestuurster van een auto uit Dronten en een 53-jarige bestuurder van een bestelbus uit Veenendaal. De inzittenden van andere auto’s bleven ongedeerd.

Dikke mist

Dinsdagochtend hing er een dikke mist over grote delen van het land. Het is nog niet duidelijk of het ongeluk te maken heeft met de dichte mist.

Onderzoek naar het ongeluk gaat volgens hulpdiensten nog 'enkele uren duren.'

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.