Terug

Volg Hart van Nederland

Twee brandweerlieden naar het ziekenhuis na kantelen hoogwerker

112

30 juli 2022, 08:56

Twee brandweerlieden zijn vrijdagavond naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk met een hoogwerker van de brandweer in Capelle aan den IJssel. De wagen kwam op zijn kant terecht.

De hoogwerker kwam rond 23.00 uur op z'n kant terecht in de berm na de kruising van de Kanaalweg met de Abram van Rijckevorselweg. Een van de inzittenden raakte serieus gewond. De andere inzittende is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Op beelden op YouTube is te zien hoe het ongeluk kon gebeuren:

Brand in Rotterdam

Bij het ongeluk werden een paaltje en een boom geraakt. De schade is aanzienlijk. De hoogwerker was onderweg naar een brand in Rotterdam-Nesselande aan de Laan van het Surrealisme. Het bleek uiteindelijk niet nodig een andere hoogwerker die kant op te sturen, omdat het vuur snel was geblust.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.